Nový partner - Bott GmbH

Od začiatku roku 2022 spolupracujeme s novým partnerom – firmou Bott GmbH. Nemecký výrobca špecializovaných pracovísk a nábytku pre vývoj, výrobu a servis v technologických firmách, sa stáva dôležitou časťou mozaiky, z ktorej skladáme obraz perfektného a komplexného servisu pre našich zákazníkov.

Výrobky firmy Bott skvelo dopĺňajú naše stávajúce aktivity v oblasti kompletných dodávok vybavenia nábytkom pre vývojové a skúšobné laboratória a hlavne dodávok pre výrobu, a to či už elektro alebo i mechanickú a strojnú.

Pre elektroniku je samozrejmosťou ESD varianta pre EPA priestory. Bott sa však zameriava aj na nábytkové vybavenie určené pre špeciálnu mechanickú výrobu a vývoj, najmä z hľadiska odolnosti materiálov. Špecializované pracoviská Bott tak nájdu uplatnenie aj v oblastiach ako servis strojov a zriadení, strojárenské dielne a podobne.

 

Našim zákazníkom tak budeme môcť dopriať ešte širšie služby v oblasti kompletných dodávok vývojových centier, servisov a výroby pre technologické firmy. Samozrejme aj v tomto prípade ponúkame služby vrátane spracovania projektu, vizualizácií, optimalizácie priestorov, dodávky a následného servisu.

O ďalšej spolupráci budeme informovať na našom webe, kde v súčasnosti pripravujeme špecializovanú stránku, venujúcu sa tejto téme.

 

tri@trinstruments.cz

+420 541 633 670

Kontakt

TR instruments spol. s r.o.

     Looking for reseller?

Are you looking for a sales partner?

More info