Stanford research Systems

Stanford Research Systems (SRS) je výrobcom výnimočných meracích zariadení pre oblasť vedy a výskumu. Už od roku 1980 vyrába precízne zariadenia, ktoré sa používajú celosvetovo predovšetkých na vedeckých pracoviskách. Je to veľká výhoda, keďže výstupy z meraní sa dajú jednoducho porovnať medzi jednotlivými laboratóriami, ktoré používajú SRS prístroje. O Stanford prístrojoch sa zvykne hovoriť, že ich kvalita dosahuje súčasné fyzikálne možnosti. Takže len budúcnosť ukáže, či sa posunieme ešte niekde ďalej.

SRS prístroje sa používajú v rôznych odvetviach výskumu. Lock-in zosilňovače zosilnia signál s úrovňou iba nV zo zašumeného pozadia, atómové hodiny majú frekvenčnú presnosť  až 1 x 10-11, hmotnostné spektrometre merajú reziduálne plyny vo vákuu až do 10-14 Torr a RF signálne generátory a pulzné generátory majú najpresnejšiu, najprecíznejšiu a najstabilnejšiu frekvenciu a časovanie signálov na svete.

Vývoj a výroba zariadení SRS je v USA, v štáte Kalifornia. Inovatívny výrobný proces zaisťuje udržiavanie renomovanej kvality a precíznosti, ktorá je hlavným aspektom, prečo je SRS tak veľmi známy výrobca vo vedeckej sfére.

SRS bol prvý výrobca, ktorý použil DSP v lock-in zosilňovačoch, priamu digitálnu syntézu vo funkčných generátoroch, logaritmicné transimpedančné zosilňovače v RGA analyzátoroch a mnohé iné.

Výrobca Stanford Research Systems je v súkromnom vlastníctve a to prináša výhody v jednoduchosti a možnosti rozvíjať a smerovať firmu tam, kde sú nové príležitosti. To sa odzrkadluje na neustálom rozvoji a raste firmy.

Firma TR instruments spol. s r.o. je dlhoročným partnerom výrobcu SRS. Okrem spoľahlivých dodávok týchto zariadení priamo k Vám do laboratória, TR instruments ponúka technickú podporu a v prípade potreby má i vlastné servisné stredisko.

tri@trinstruments.cz

+420 541 633 670

Kontakt

TR instruments spol. s r.o.

     Looking for reseller?

Are you looking for a sales partner?

More info